Inledande möte för ett svenskt Creative Commons chapter

Creative Commons Open Education Platform är ett utrymme för att skapa dialog kring öppen utbildning samt att identifiera, planera och samordna öppet utbildningsinnehåll för att främja bättre kunskapsdelning.

För att kunna representera Sverige inom Creative Commons Global Network (CCGN) kommer vi skapa ett svenskt chapter. “Chapters serve as the central coordinators of the work of the individuals and institutions participating within a country in support of the Creative Commons Global Network. A Chapter is constituted by all Network Members, Institutional Members and other contributing people and organizations working in a particular country”

Detta inleds med ett “Sweden Chapter Organizing Meetingonsdagen den 18 augusti, kl 16:00-16:30 virtuellt via ett Zoom-möte:

PS. den 20-24 september kan man delta i 2021 CC Global Summit DS.

#ccopenedu

Leave a Reply

Your email address will not be published.